Bilmekaniker i Backe. Här finns alla bilverstäder i Backe som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Backe

Annons:

Bilmekaniker i Backe - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Backe som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Backe för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Backe, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Backe som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Backe för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Backe

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Backe som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Bergvalls Maskinteknik
Kyrkv. 2
880 50 BACKE

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Backe

I Backe är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Backe. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Backe

I Backe är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Backe finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Backe. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Backe

I Backe finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Backe om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Backe.

Sammanlagt så fanns det 1 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Backe som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Backe som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Jämtland.