Bilmekaniker i Offerdal. Här finns alla bilverstäder i Offerdal som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Offerdal

Annons:

Bilmekaniker i Offerdal - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Offerdal som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Offerdal för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Offerdal, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Offerdal som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Offerdal för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Offerdal

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Offerdal som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Jonsson, Seth
Gölikläppen 124
830 51 Offerdal


Svets & Mek Offerdal AB
Ängev. 14
830 51 Offerdal

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Offerdal

I Offerdal är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Offerdal. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Offerdal

I Offerdal är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Offerdal finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Offerdal. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Offerdal

I Offerdal finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Offerdal om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Offerdal.

Sammanlagt så fanns det 2 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Offerdal som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Offerdal som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Jämtland.