Bilmekaniker i Hakkas. Här finns alla bilverstäder i Hakkas som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Hakkas

Annons:

Bilmekaniker i Hakkas - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Hakkas som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Hakkas för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Hakkas, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Hakkas som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Hakkas för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Hakkas

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Hakkas som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Rogers Bil o Plåt
Krokv. 10
980 41 HAKKAS

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Hakkas

I Hakkas är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Hakkas. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Hakkas

I Hakkas är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Hakkas finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Hakkas. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Hakkas

I Hakkas finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Hakkas om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Hakkas.

Sammanlagt så fanns det 1 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Hakkas som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Hakkas som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Norrbotten.

Städer med bilar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna bilmekaniker där du kan få hjälp med din bil, t.ex. Volvo, Ford och Audi.