Bilmekaniker i Hortlax. Här finns alla bilverstäder i Hortlax som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Hortlax

Annons:

Bilmekaniker i Hortlax - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Hortlax som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Hortlax för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Hortlax, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Hortlax som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Hortlax för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Hortlax

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Hortlax som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Hortlax Bilservice AB
Hortlaxv. 32
944 32 Hortlax


Piteå Biltek AB
Kastanjev. 8
944 32 Hortlax

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Hortlax

I Hortlax är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Hortlax. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Hortlax

I Hortlax är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Hortlax finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Hortlax. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Hortlax

I Hortlax finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Hortlax om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Hortlax.

Sammanlagt så fanns det 2 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Hortlax som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Hortlax som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Norrbotten.