Bilmekaniker i Påläng. Här finns alla bilverstäder i Påläng som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Påläng

Annons:

Bilmekaniker i Påläng - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Påläng som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Påläng för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Påläng, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Påläng som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Påläng för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Påläng

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Påläng som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Karosseriverkstan i Kalix AB
Storträskv. 24
952 04 Påläng

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Påläng

I Påläng är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Påläng. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Påläng

I Påläng är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Påläng finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Påläng. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Påläng

I Påläng finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Påläng.

Påläng är en tätort i Nederkalix församling i Kalix kommun. I 1543 års jordabok över Västerbotten har Påläng fyra åbor. Vid den första kartläggningen över byn 1647 återfinns de sex hemman som räknas som stamhemman i byn.

Yta: 88,66 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Påläng om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Påläng.

Sammanlagt så fanns det 1 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Påläng som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Påläng som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Norrbotten.