Bilmekaniker i Tärendö. Här finns alla bilverstäder i Tärendö som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Tärendö

Annons:

Bilmekaniker i Tärendö - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Tärendö som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Tärendö för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Tärendö, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Tärendö som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Tärendö för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Tärendö

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Tärendö som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Tärendö Entreprenad AB
Heinonen 7
980 61 TÄRENDÖ


Macken I Tärendö Bege´S
Rönnv. 7
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Tärendö

I Tärendö är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Tärendö. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Tärendö

I Tärendö är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Tärendö finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Tärendö. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Tärendö

I Tärendö finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tärendö.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Tärendö om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Tärendö.

Sammanlagt så fanns det 2 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Tärendö som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Tärendö som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Norrbotten.