Bilmekaniker i Vittangi. Här finns alla bilverstäder i Vittangi som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Vittangi

Annons:

Bilmekaniker i Vittangi - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Vittangi som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Vittangi för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Vittangi, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Vittangi som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Vittangi för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Vittangi

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Vittangi som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Lainio Vindrute- & Bilrep
Lainio 4325
980 10 Vittangi


AB Jan-Olov Wettainen, Jowab
Parakka 4958
980 10 Vittangi


Meras Motor o. Plåt
Merasjärvi
980 10 Vittangi

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Vittangi

I Vittangi är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Vittangi. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Vittangi

I Vittangi är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Vittangi finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Vittangi. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Vittangi

I Vittangi finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Vittangi om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Vittangi.

Sammanlagt så fanns det 3 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Vittangi som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Vittangi som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Norrbotten.