Bilmekaniker i Karlholmsbruk. Här finns alla bilverstäder i Karlholmsbruk som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Karlholmsbruk

Annons:

Bilmekaniker i Karlholmsbruk - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Karlholmsbruk som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Karlholmsbruk för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Karlholmsbruk, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Karlholmsbruk som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Karlholmsbruk för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Karlholmsbruk

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Karlholmsbruk som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Sandby Svets & Motor
Sandby 312
819 62 KARLHOLMSBRUK

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Karlholmsbruk. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Karlholmsbruk finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Karlholmsbruk. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Karlholmsbruk

I Karlholmsbruk finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Karlholmsbruk.

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Yta: 236,96 hektar
Invånarantal: 1150, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Karlholmsbruk om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Karlholmsbruk.

Sammanlagt så fanns det 1 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Karlholmsbruk som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Karlholmsbruk som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Uppsala.