Bilmekaniker i Östervåla. Här finns alla bilverstäder i Östervåla som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Östervåla

Annons:

Bilmekaniker i Östervåla - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Östervåla som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Östervåla för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Östervåla, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Östervåla som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Östervåla för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Östervåla

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Östervåla som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Dekosign
Västerlångg. 11
740 46 ÖSTERVÅLA


Lövgrens Däck & Bilverkstad AB
Arosv. 1
740 46 ÖSTERVÅLA


Jansson Bilverkstad, Bilisten Bensinstation
Hovsv. 9
740 46 ÖSTERVÅLA


Ragnar Jansson Bilverkstad
Hovsv. 9
740 46 ÖSTERVÅLA


Östervåla Bilplåt
Kilgrändsv. 5
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Östervåla

I Östervåla är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Östervåla. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Östervåla

I Östervåla är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Östervåla finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Östervåla. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Östervåla

I Östervåla finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Östervåla.

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Östervåla om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Östervåla.

Sammanlagt så fanns det 5 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Östervåla som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Östervåla som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Uppsala.