Bilmekaniker i Obbola. Här finns alla bilverstäder i Obbola som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Obbola

Annons:

Bilmekaniker i Obbola - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Obbola som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Obbola för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Obbola, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Obbola som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Obbola för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Obbola

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Obbola som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Umeå Bil & Traktor KB
S. Obbolav. 6 A
913 42 Obbola

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Obbola

I Obbola är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Obbola. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Obbola

I Obbola är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Obbola finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Obbola. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Obbola

I Obbola finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Obbola om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Obbola.

Sammanlagt så fanns det 1 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Obbola som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Obbola som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Västerbotten.