Bilmekaniker i Sala. Här finns alla bilverstäder i Sala som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Sala

Annons:

Bilmekaniker i Sala - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Sala som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Sala för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Sala, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Sala som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Sala för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Sala

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Sala som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Mekonomen Bilverkstad
Fridhemsg. 4
733 39 Sala


Möller Bil
Uppsalav. 2
733 39 Sala


M&S Bilvårdcenter Sala
Dammg. 2
733 38 SALA


Sala Biltvätt
Snickarg. 2
733 38 SALA


Glasmäster L. Nilsson AB
Väsbyg. 10
733 39 Sala


Arver Lastbilar AB
Uppsalav. 2
733 39 Sala


Sala Gummi AB/Däckpartner
Väsbyg. 4
733 39 Sala


Rogers Däck & Bilcenter
Fabriksg. 5
733 39 Sala


Ulf Andersson El AB
Källängen 102
733 96 SALASala Lack & Teknik AB
Fabriksg. 8


Sörbo Allservice
Sörbo 120
733 96 SALA


Lundbergs Alltjänst Broddbo AB
Broddbo 203
733 97 SalaTvätthallen I Sverige AB
PolhemsgFms Foder Och Transport
Ringg


Rolf Bäckman Bilplåtslageri AB
Hyttg. 20
733 31 Sala


M.R Bilservice
Snickarg. 2
733 38 SALA


Trakt Maskinservice AB
Stjärngatan 20
733 40 Sala


Haagens Bil o. Plåt
Frebergs 101
733 94 SALA


Björkmans Bil
Fridhemsg. 33
733 39 Sala


Bilia Personbilar AB
Oriongatan 1
733 40 Sala

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Sala

I Sala är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Sala. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Sala

I Sala är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Sala finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Sala. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Sala

I Sala finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Sala om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Sala.

Sammanlagt så fanns det 20 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Sala som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Sala som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Västmanland.