Bilmekaniker i Korpilombolo. Här finns alla bilverstäder i Korpilombolo som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Korpilombolo

Annons:

Bilmekaniker i Korpilombolo - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Korpilombolo som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Korpilombolo för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Korpilombolo, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Korpilombolo som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Korpilombolo för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Korpilombolo

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Korpilombolo som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Rep och Montage I Korpilombolo
Strandv. 77
980 60 Korpilombolo

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Korpilombolo

I Korpilombolo är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Korpilombolo. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Korpilombolo

I Korpilombolo är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Korpilombolo finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Korpilombolo. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Korpilombolo

I Korpilombolo finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Korpilombolo.

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Korpilombolo om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Korpilombolo.

Sammanlagt så fanns det 1 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Korpilombolo som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Korpilombolo som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Norrbotten.