Bilmekaniker i Bälinge. Här finns alla bilverstäder i Bälinge som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Bälinge

Annons:

Bilmekaniker i Bälinge - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Bälinge som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Bälinge för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Bälinge, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Bälinge som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Bälinge för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Bälinge

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Bälinge som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Walléns Motor AB
Bälinge-nyvla 38
743 81 BÄLINGE


Tämnargårdens Maskin Teknik Tmt
Bostebo 2
743 86 Bälinge


Björken Bil o Motor
Björken 5
743 82 Bälinge


Frostycool Sverige
Kilkällan 34
743 87 BÄLINGE

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Bälinge

I Bälinge är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Bälinge. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Bälinge

I Bälinge är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Bälinge finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Bälinge. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Bälinge

I Bälinge finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Bälinge om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Bälinge.

Sammanlagt så fanns det 4 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Bälinge som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Bälinge som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Uppsala.