Bilmekaniker i Gimo. Här finns alla bilverstäder i Gimo som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Gimo

Annons:

Bilmekaniker i Gimo - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Gimo som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Gimo för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Gimo, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Gimo som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Gimo för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Gimo

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Gimo som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Abilteknik AB
Uppsalav. 25
747 42 Gimo


Reilanders Bilplåt
Roddarne 173
747 95 Gimo

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Gimo

I Gimo är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Gimo. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Gimo

I Gimo är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Gimo finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Gimo. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Gimo

I Gimo finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Gimo om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Gimo.

Sammanlagt så fanns det 2 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Gimo som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Gimo som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Uppsala.