Bilmekaniker i Malå. Här finns alla bilverstäder i Malå som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Malå

Annons:

Bilmekaniker i Malå - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Malå som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Malå för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Malå, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Malå som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Malå för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Malå

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Malå som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Malå Bilvård
Fabriksg. 1
930 70 MALÅ


Norrlands Bil Tunga Fordon
Skolg. 20
930 70 MALÅ


Eije Bjuhr AB
Skolg. 6
930 70 MALÅ


Malå Karosseriteknik AB
Lingonstigen 1
930 70 MALÅ


Norrlands Bil Sverige AB
Skolgatan 58
930 70 MALÅ

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Malå

I Malå är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Malå. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Malå

I Malå är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Malå finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Malå. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Malå

I Malå finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Malå om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Malå.

Sammanlagt så fanns det 5 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Malå som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Malå som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Västerbotten.