Bilmekaniker i Sorsele. Här finns alla bilverstäder i Sorsele som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Sorsele

Annons:

Bilmekaniker i Sorsele - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Sorsele som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Sorsele för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Sorsele, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Sorsele som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Sorsele för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Sorsele

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Sorsele som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Karlssons Bilservice AB
Långg. 8
924 31 Sorsele


Sorsele Bilvård
Långg. 5
924 31 Sorsele


R Nilssons Maskin & Transport AB
Giltjaurv. 33
924 31 Sorsele


Servess i Sorsele AB
Långg. 6
924 31 Sorsele


Franssons Maskin & Transport Sorsele AB
Burev. 21
924 31 Sorsele

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Sorsele

I Sorsele är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Sorsele. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Sorsele

I Sorsele är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Sorsele finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Sorsele. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Sorsele

I Sorsele finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Sorsele om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Sorsele.

Sammanlagt så fanns det 5 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Sorsele som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Sorsele som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Västerbotten.