Bilmekaniker i Salbohed. Här finns alla bilverstäder i Salbohed som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Salbohed

Annons:

Bilmekaniker i Salbohed - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Salbohed som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Salbohed för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Salbohed, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Salbohed som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Salbohed för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Salbohed

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Salbohed som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Johanssons Reparationsservice AB
Norrsalbo
733 63 Salbohed


Sörsalbos Bil & Gummiverkstad
Genv. 8
733 63 Salbohed


Enarsson, Lars-Bennie
Gussjö Per-lars Gård 100
733 63 Salbohed

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Salbohed

I Salbohed är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Salbohed. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Salbohed

I Salbohed är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Salbohed finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Salbohed. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Salbohed

I Salbohed finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du läsa en del övrig information om orten Salbohed om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Salbohed.

Sammanlagt så fanns det 3 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Salbohed som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Salbohed som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Västmanland.