Bilmekaniker i Hålta. Här finns alla bilverstäder i Hålta som har erfarna och duktiga bilmekaniker som kan alla personbilar som Volvo, Ford och Audi

Bilmekaniker i Hålta

Annons:

Bilmekaniker i Hålta - vi har erfarna och duktiga bilmekaniker i Hålta som kan hjälpa dig med service, reparation och underhåll av din bil. Här guidar vi dig till den bästa bilmekanikern i Hålta för dina behov, kanske behöver du hjälp av service av din Volvo i Hålta, eller reparation av din Ford? Vi har kolla på alla bilverkstäder i Hålta som har duktiga bilmekaniker som kan allt om bilar. För att få bästa hjälpen med din bil kan det också vara en god ide att kontakta flera olika bilmekaniker i Hålta för att få bästa service och pris på arbetet med din bil.

Bilmekaniker i Hålta

Nedan finns vår lista över alla bilmekaniker i Hålta som kan utföra reparation, underhåll och service av olika personbilar som t.ex. Volvo, Ford och Audi.

Anders Larsson
Vävra 440
442 95 HÅLTA


Stolfers Bilvård AB
Ytter-restad 570
442 95 HÅLTAService & Underhållsteknik i Göteborg AB
Vävra 160


Jotek
St. Risby 510
442 95 HÅLTA

Annons:

Bilmekaniker för Volvo i Hålta

I Hålta är personbilar av märket Volvo en av de vanligaste biltyperna och här finns sannolikt någon bilverkstad som kan hjälpa dig med service och reparation av någon bilmekaniker och bilverkstad för Volvo i Hålta. Kontakta några av de olika bilmekanikerna i listan ovan för mer info.

Bilmekaniker för Ford i Hålta

I Hålta är också personbil av märket Ford en av vanliga biltymodellerna och i Hålta finns säkert en bilverkstad som kan hjälpa dig med reparation, underhåll och service av någon bilverkstad och bilmekaniker för Ford i Hålta. Kontakta några av de olika bilmekarna i listan ovan för mer information.
Annons:

Bilmekarfakta om Hålta

I Hålta finns det minst ett företag som erbjuder bilmekaniker som kan hjälpa dig med din Ford, Volvo eller annan personbil. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hålta.

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Här kan du läsa en del övrig information om orten Hålta om du är intresserad av annat än bilmekaniker relaterad information i Hålta.

Sammanlagt så fanns det 4 olika bilverkstäder med duktiga bilmekaniker i Hålta som erbjuder service och reparation av olika typer av personbilar. Om du inte hittar någon bilmekaniker i Hålta som uppfyller dina behov kan du leta vidare i andra order i Västra Götaland.